Політологія - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, Yevheniia B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Подано основні розділи та проблеми, які вивчаються в навчальному курсі політології, а також перелік першоджерел для самостійного вивчення студентами, список рекомендованої літератури.
Keywords: політика; політологія; politics; political science