Харчова хімія - Дейнека, Людмила Панасівна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Бібліотека, 2024)
Бібліографічні матеріали ознайомлюють з принципами здорового способу життя та методами раціонального харчування, висвітлюють питання хімічних перетворень білків, вуглеводів, ліпідів, мінеральних елементів у процесі життєдіяльності людини, ролі вітамінів та ферментів у цих процесах.
Здійснено підбір бібліографічної інформації до нормативної навчальної дисципліни «Харчова хімія» (Волинський національний університет імені Лесі Українки, Факультет хімії та екології, Кафедра органічної та фармацевтичної хімії (для студентів спеціальності 241 Готельно-ресторанна справа)).
Keywords: бібліографічні видання; Вода; Мінеральні речовини; Харчові кислоти; 54(01)