Регіональний поділ ринків нерухомості в Україні - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2017)
Раніше запропоновані пропозиції регіонального поділу території України мають різні підходи, адже створювалися для різних цілей та досліджень, хоча і на спільних поняттях, наприклад таких як: соціальний; економічний; господарський; природний, етнографічний, історичний. Від так, для глибокого вивчення та надалі регулювання ринку житлової нерухомості України питання її територіального поділу на окремі регіони вимагає певних уточнень.
Keywords: ринок нерухомості; нерухомість в Україні; поділ ринків; нерухомість в регіонах