Соціальна та демографічна статистика : методичні рекомендації - Колосок, Андрій Мирославович (My University, 2023)
Методичні рекомендації містять завдання для виконання практичної та самостійної роботи з дисципліни «Соціальна та демографічна статистика» освітньо-професійної програми «Соціальне забезпечення», тести для поточного та підсумкового контролю, термінологічний словник, перелік питань до іспиту, список рекомендованої літератури. Рекомендовано студентам денної та заочної форми навчання галузі знань 23 Соціальна робота, спеціальності 232 Соціальне забезпечення.
Keywords: соціальна статистика; 311 (075.8)