Міжнародна логістика - Рейкін, Віталій Самсонович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2025)
Методичні вказівки до практичних занять складено відповідно до силабуса освітнього компонента «Міжнародна логістика». Навчально-методичне видання містить мету, структуру освітнього компонента, завдання до практичних занять, список літературних джерел. Рекомендовано студентам денної та заочної форм навчання 1 курсу підготовки магістра спеціальності D5 маркетинг.
Keywords: Міжнародна логістика; 658.788