Репертуарні пріоритети «Українсько-руської видавничої спілки» (1899—1932) - Благовірна, Наталія Богданівна; Blahovirna, Nataliia B. (Українська академія друкарства, 2007)
Розглянуто діяльність одного з найвпливовіших галицьких видавництв кінця ХІХ — першої третини ХХ ст. — «Українсько-руської Видавничої Спілки». На основі оригінальних джерел виділено основні чинники та принципи формування видавничого репертуару.

Considered is the activity of one of the most influential Halych publishing centers of late 19th — first third of the 20th century — «The Ukrainian Publishing Association». The main factors and principles of publishing repertoire’s formation is highlighted on the basis of original sources
Keywords: Українсько-руська видавнича спілка; видавничий репертуар; книжковий ринок; серіальні видання; переклади