Соціальна психологія - Мудрик, Алла Богданівна; Mudryk, Alla B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
В навчально-методичному виданні детально описані мета та завдання навчальної дисципліни, пропонується інформаційний обсяг навчальної дисципліни, форма підсумкового контролю успішності навчання, методи та засоби діагностики успішності навчання, перелік літературних джерел, рекомендованих для опрацювання. Рекомендовано студентам заочної форми навчання на базі неповної вищої освіти напряму 6.010201 – Психологія.
Keywords: cоціальна психологія; соціально-психологічна характеристика особистості; соціальні групи