Теоретико-прикладні проблеми у сфері кримінальної юстиції - Саско, Олена Іванівна; Крикунов, Олександр Вікторович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації містять плани семінарських занять, тести та задачі, методичні вказівки щодо підготовки до семінарських занять, а також перелік рекомендованої літератури.
Keywords: 343.1(072)