Музейно-реставраційна практика: методичні рекомендації до виконання завдань курсу - Берлач, Олександр Павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2023)
Методичні рекомендації спрямовані на поглиблене вивчення технологій, методів та прийомів реставраційного мистецтва відповідно до освітньої програми та навчального плану. Автор дає практичні рекомендації по застосуванню технічних прийомів які широко застосовуються на практиці в реставраційних майстернях з використанням інноваційних технологій та сучасних матеріалів. Адресовано для студентів та учнів мистецьких навчальних закладів.

Methodical recommendations are sent to the deep study of technologies, methods and receptions of restoration art in accordance with the educational program and curriculum. An author gives practical recommendations on application of technical receptions that are widely used in practice in restoration workshops with the use of innovative technologies and modern materials. It is addressed for students and students of artistic educational establishments.
Keywords: 7.74(535).6