Особливості вдосконалення змісту загальної фізкультурно-оздоровчої освіти студентів у контексті законів і категорій філософії - Завидівська, Наталія; Zavydivskaya, Nataliya (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У статті обґрунтовано необхідність удосконалення змісту загальної фізкультурно-оздоровчої освіти студентів у контексті законів і категорій філософії. Конкретизовано та здійснено аналіз основних законів і категорій філософії для визначення дієвих механізмів оптимізації здоров’язбережувального навчання через фундаменталізацію змісту загальної фізкультурно-оздоровчої освіти студентів. In the article it was grounded the necessity of perfection of the content of general physical education and health-improving education in the context of laws and categories of philosophy. It was particularized and analyzed the main laws and categories of philosophy for defining of the effective mechanisms of optimization of health–preserving education by means of fundamentalization of content of general physical education and health–improving education of students.
Peculiarities of Perfection of Content of General Physical Culture and Health– Improving Education of Students in the Context of Laws and Categories of Philosophy
Keywords: загальна фізкультурно-оздоровча освіта; здоров’язбережувальне навчання студентів; закони й категорії філософії; фундаменталізація; general physical education and health–improving education; health-preserving education of students; laws and categories of philosophy; fundamentalization