Quantifiers. Grammar tests - Жулінська, Майя Олександрівна (My University, 2025)
Навчально-методичне видання містить граматичні тести, що сприяють тренуванню основних граматичних форм і виробленню навичок їхнього застосування за темою “Quantifiers”. У кожному розділі вправи розташовані в міру зростання складності, що надає викладачу можливість добирати вправи для студентів з різним рівнем підготовки. Вправи можуть бути використані на заняттях з іноземної мови, а також як завдання для самостійної роботи. Рекомендовано студентам I курсу факультету міжнародних відносин.
Keywords: граматичні тести; many; much; some; any; more; most; a lot of; lots of