Управлінське документознавство - Яцечко (Блаженко), Тетяна Володимирівна; Yatsechko (Blazhenko), T. V. (My University, 2013)
Метою навчальної дисципліни „Управлінське документознавство” є знайомство студентiв з управлінським документознавство як конституйованим напрямом у структурі спеціального документознавства. Управлінське документознавство виходячи з історії його розвитку і сучасного стану як наукової дисципліни, досліджує проблеми документування управлінської інформації та її функціонування у документованій формі саме у межах органу державної влади, органу місцевого самоврядування, підприємства, установи, організації, іншого суб„єкта господарювання, об„єднання громадян. Курс тісно пов‟язаний з такими загальнопрофесійними і спеціальними дисциплінами, як “Документознавство”, “Документно-інформаційні комунікації”, “Документацій не забезпечення діяльності установи (за фаховим спрямуванням)”, “Діловодство”, “Архівознавство” та ін.
Keywords: управління; документ; документація; класифікація; система документації; управлінське документознавство; формуляр-зразок; гриф