Управління інноваційними процесами у початковій школі - Остапйовська, Тетяна Петрівна (Волинський інститут післядипломної педагогічної освіти, 2024)
У статті розглянуто важливість впровадження інноваційних технологій у практику роботи початкової школи, роль керівника школи та учасників освітнього процесу у реалізації інноваційних технологій.
Keywords: Концепція Нової української школи; інноваційні технології; управління впровадженням інноваційних технологій; початкова школа; 373.3.016