Формування в студентів основ самовиховання та самовдосконалення - Самчук, О.; Кліш, І.; Samchyk, О.; Klish, І. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
У статті розглянуто проблему самовиховання студентів як передумову фізичного розвитку, вдосконалення, зміцнення здоров’я та формування здорового способу життя. Визначено етапи психологічної та педагогічної підготовки студентської молоді, методи й прийоми роботи над собою. . The problems of students' self-education as precondition of their physical development, perfection, health-improvement and formation of healthy life-style are presented in the article. The stages of psychological and pedagogical preparation of students, methods of self-education are studied.
Formation of Students' Self-Education and Self-Improvement
Keywords: здоров’я; здоровий спосіб життя; студенти; цілі; цінності; самовиховання; health; healthy life-style; students; values; aims; self-education