Елементи векторної алгебри - Кравчук, Ольга Мусіївна; Kravchuk, O. M. (My University, 2013)
Лекції з векторної алгебри, де вводяться поняття вектори та операції над ними. The concept of vectors and operations on them are introduced in this lectures on vector algebra.
Elements of the vector algebra
Кравчук Ольга Мусіївна - кандидат педагогічних наук, доцент кафедри геометрії і алгебри Східноєвропейського національного університету імені Лесі Українки
Keywords: векторна алгебра; vector algebra