Завдання для підготовки до контрольних опитувань - Сливка, Наталія Юріївна; Slyvka, Nataliia Yu. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2010)
Методичний посібник містить робочий план лабораторного практикуму та ряд завдань для самоконтролю під час підготовки до контрольних опитувань з навчального курсу “Органічна хімія”
Видання розраховане на студентів спеціальності 6.070.301- “Екологія та охорона навколишнього середовища” вищих навчальних закладів освіти.
Keywords: органічна хімія; методичні вказівки; завдання для самопідготовки