Корпоративні комунікації - Тихомирова, Євгенія Борисівна; Tykhomyrova, E. B. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2013)
У посібнику систематизовано викладено найбільш важливі проблеми спеціального навчального курсу «Корпоративні комунікації»: аналіз практики застосування внутрішніх корпоративних комунікацій, їх специфіку, а також внутрішніх паблік рилейшнз, взаємодію внутрішньої громадськості з різними акторами корпоративного управління, особливості ПР-забезпечення внутрішніх корпоративних комунікацій і діяльності конкретних організацій, роль Інтернету/Інтранету у системі внутрішнього корпоративного піару, значення корпоративних культури й ідентичності як чинників внутрішніх корпоративних комунікацій. У ньому містяться й питання для самоконтролю, додатки та список літератури, що сприятиме глибшому засвоєнню матеріалу. Для студентів вищих навчальних закладів.
Corporate communications
Keywords: внутрішня громадськість; корпоративні комунікації; корпоративна культура; корпоративна мережа; корпоративне волонтерство; лояльність