Концептуальні аспекти муніципальної реформи в Україні - Малиновський, Валентин Ярославович; Malynovskyi, Valentyn Ya. (Асоціація міст України, 2018)
У статті здійснено характеристику основних напрямів муніципальної реформи в Україні: політичного, функціонального, просторового.
Keywords: муніципальна реформа; децентралізація; об'єднана територіальна громада; регіональне самоврядування; місцеве самоврядування; префект