Іншомовні аспекти сучасного українського правознавства - Яцишин, Наталія Пилипівна; Yatsyshyn, N. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2011)
Розглянуто іншомовні аспекти сучасного українського правознавства, що забезпечують в сучасних умовах взаємодію національних правових систем з метою уніфікації і стандартизації, потреби спілкування у юридичній сфері. Foreign-language aspects of the modern Ukrainian Law are considered which provide in the modern conditions the interaction of national legal systems in order to unify and standardize the needs of communication in the legal field.
Foreign-language aspects of the modern Ukrainian Law
Keywords: правознавство; іншомовні аспекти; уніфікація; стандартизація; іноземна мова; міжкультурна комунікація; law; foreign issues; unification; standardization; foreign language; intercultural communication