Комплексне рекреаційно-туристичне оцінювання природних водойм Ковельського району Волинської області - Хвищук, Богдан Миколайович (My University, 2024)
У роботі з’ясовані географічні особливості природних водойм Ковельського адміністративного району Волинської області. Узагальнені теоретичні підходи щодо вивчення природних водойм. Розглянуті чинники і процеси, які визначають динаміку природних водойм. Здійснена еколого-географічна характеристика природних водойм та розглянуті шляхи раціонального їх використання та охорони.
Keywords: природні водойми; озера; рекреаційні ресурси; водні види відпочинку