Інтегративний метод у формуванні фахової компетентності майбутніх учителів образотворчого мистецтва - Каленюк, Ольга Миколаївна; Kaleniuk, Olha M. (Черкаський національний університет ім. Богдана Хмельницького, 2014)
У статті проаналізовано особливості художньо-педагогічного фаху. Визначено чинники, які впливають на формування компетентності в процесі навчання у внз. Розглянуто основні аспекти формування фахової компетентності майбутнього вчителя образотворчого мистецтва використовуючи метод інтеграції.Features of art-pedagogical profession are analyzed in the article. The aim of the article is to define factors that influence the formation of competence in the course of study in high school. The main aspects of formation of professional competence of future art teacher are considered, using an integration method.
Integrative method in formation of professional competence of the future teachers of fine arts
Keywords: професійна компетентність; professional competence; метод інтеграції; integrative method; фахові знання; professional knowledge; вчитель образотворчого мистецтва; art teacher