Роль сім’ї у фізичному та психологічному розвитку дитини - Коваль, Вікторія; Koval, Viktoria; Кушнір, Яна; Kushnir, Yana (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2014)
У статті йдеться про основні напрями роботи батьків та їхню відповідальність за фізичний і психологічний розвиток дитини в повсякденному житті. Завдання дослідження – розкриття інтересу й ставлення батьків до фізичного та психологічного розвитку своєї дитини. За даними проведеного анкетування визначено у відсотках ставлення 150 респондентів до їхньої ролі у фізичному та психологічному розвитку дитини. Для запобігання погіршенню здоров’я дитячого населення потрібно дотримуватися хоча б найбільш простих правил та виконувати вправи для покращення фізичного й психологічного розвитку майбутнього покоління. The article reveals the question of the main courses of parents’ work and their responsibility for physical and psychological development of a child. The task of the research is to reveal the interest and attitude of parents to physical and psychological development of their child. According to the data of the conducted survey we have defined the attitude of 150 respondents to the role of physical and psychological development of a child. In order to avoid the further worsening of health of child's population, it is necessary to follow at least the easiest rules and do exercises for improvement of physical and psychological development of the future generation.
The Role of the Family in Physical and Psychological Development of a Child
Keywords: сім’я; family; батьки; parents; дитина; child; відносини; relationship