Преформовані фізичні чинники у фізичній терапії та ерготерапії - Андрійчук, Ольга Ярославівна (My University, 2022)
У посібнику подано фізичні основи, механізм дії, особливості застосування преформованих фізичних чинників (електричний струм, електричне, магнітне та електромагнітне поля) в програмах фізичної терапії та ерготерапії. Наведені алгоритми проведення фізіопроцедур. Для студентів вищих навчальних закладів, які навчаються за спеціальністю «Фізична терапія, ерготерапія» та всіх, хто цікавиться фізичною терапією, ерготерапією.
Keywords: преформовані фізичні чинники; фізична терапія; ерготерапія; 615.84