Правові аспекти фінансування фізичної культури та спорту. - Санюк, Ю. В.; Санюк, В. І.; Saniuk, Yu. V.; Saniuk, V. I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2009)
У статті досліджено основні напрями фінансування фізичної культури в Україні та встановлення пріоритетів матеріально-технічного забезпечення спортивної діяльності. The article is devoted determination of basic directions of financing of physical culture in Ukraine and establishment of priorities of logistical support of sporting activity.
Yuredicheskie Aspects of Financing of Physical Culture and Sport.
Keywords: фізична культура; фінансування; бюджет; інвестиції; державні програми; physical culture; financing; budget; infestations; states programs