Біолого-екологічні особливості лікарських бобових рослин, інтродукованих на території Волинського Полісся - Кудрик, Валентина Володимирівна; Махновець, Наталія Володимирівна; Kudryk, Valentyna V.; Makhnovets, Nataliia V. (Тернопільський державний медичний університет, 2013)
У статті розглянуто особливості інтродукції лікарських рослин з родини Бобові на території Волинського Полісся
Biologo-ecological features of medical bob plants, introdukovanikh on territory of Volhynia Polissya
Роботу виконано на кафедрі теорії та методики природничо-математичних дисциплін початкової освіти СНУ ім.Лесі Українки
Keywords: родини Бобові; інтродукція; Десмодій канадський; Desmodium Canadense L.; Fabaceae Lindl.; Gа1еgа Оffiсіnalis L