Казимир Пшемиський (1882–1941?) - Дейнека, Людмила Панасівна (My University, 2012)
Подано бібліографічну інформацію про польського палеонтолога, археолога, педагога, краєзнавця, дослідника Волині 12-13 ст. К. Пшемиського. Рекомендовано статті із продовжуваних, неперіодичних та періодичних видань, електронні ресурси. Фото з особистого архіву Олексія Златогорського
Keywords: Пшемиський Казимир; дослідники Волині; бібліографічні видання; 63.3(4УКР-4ВОЛ)я1