Заготівельна діяльність підприємств цукрової промисловості - Ющишина, Л. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено заготівельну діяльність підприємств цукрової промисловості
Keywords: заготівельна діяльність; цукрова промисловість