Теоретичні засади екологічної безпеки міст - Фесюк, Василь Олександрович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Екологічна безпека міст є критично важливою в контексті стрімкої урбанізації та зростаючого антропогенного впливу на навколишнє середовище. Дослідження у цій галузі спрямовані на забезпечення сталого розвитку міських територій, збереження здоров’я населення та підтримання екологічної рівноваги
Keywords: Екологічна безпека міст; 504-049.5