Тенденції розвитку інвестиційно-житлових відносин - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Спілка економістів України, 2013)
В даній статті досліджено тенденції зміни обсягів будівельних робіт у Волинській області. Проаналізовано структуру заборгованості населення за житлово-комунальні послуги. Запропоновано основні заходи щодо розвитку житлово-комунального господарства.

This paper investigates trends in the volume of construction work in the Volyn region. The structure arrears for utility services. The basic measures for the development of housing and communal hosopodarstva.
Keywords: житлово-комунальна сфера; житлове будівництво; житлово-комунальне господарство; будівельна галузь; комунальні послуги; інвестиційно житлова сфера