Аксіологічні стратегії урбаністичного дискурсу - Мороз, Валентина Яківна; Moroz, Valentyna Y. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Статтю присвячено актуальним питанням комунікації, аналізу її історичних типів, розгляду урбаністичного соціуму як феноменального явища у соціокультурному просторі. Визначено аксіологічні стратегії міського населення античних держав Північного Причорномор’я у VII ст. до н. е. The article is devoted to topical issues of communication, analyzed its historical styles, the issues of urban society as a phenomenal events in social and cultural space. Axiological defined strategy of the urban population of the ancient Northern Black Sea coast in VII century. BC.
Axiological strategy of urban discourse
Keywords: комунікація; communication; урбаністичний соціум; urban society; грецькі поліси; Greek polis; аксіологічні стратегії; axiological strategy; дискурс; discourse