Рухливі ігри на заняттях із гімнастики - Ковальчук, Надія Миколаївна; Санюк, Володимир Іванович; Kovalchuk, Nadiia M.; Saniuk, Volodymyr I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Методична розробка містить 120 рухливих ігор з елементами основної гімнастики, а також рекомендації щодо їх організації та проведення. Дані рухливі ігри можна проводити в різних частинах уроку, включати у зміст роботи гімнастичних секцій і використовувати як один із елементів «Веселих стартів» та різноманітних конкурсів. До ігор додається рекомендація щодо віку школярів та їх переважного впливу на розвиток окремих фізичних якостей та формування рухових навичок. Дані методичні матеріали пропонуються вчителям фізичної культури, тренерам, студентам факультетів фізичної культури, педагогічних середніх спеціальних та вищих навчальних закладів, батькам. Methodical development includes 120 active games with basic gymnastics elements, as well as recommendations for their organization and conduction. Active games can be conducted either in different parts of the lesson, or included in the contents of the gymnastic sections or used as elements of sports attractions, holidays and various contests.
Active games at gym classes
Keywords: рухливі ігри; гімнастика; учні; методика проведення; інвентар; гімнастичні прилади; active games; gymnastics; students; conducting methods; inventory; gymnastic devices