Конверсія як один з основних способів утворення неологізмів сфери екології людини (на прикладі англійської мови) - Татаранюк, С. П.; Tataraniuk, S. P. (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
У статті розглянуто роль конверсії як одного з основних способів утворення неологізмів англійської мови сфери екології людини. Ілюстративний матеріал відібрано зі словників «The Longman Dictionary of Contemporary English», «The Merriam-Webster Dictionary» та «The Oxford Dictionary of New Words». The article examines the role of conversion as one of the main ways of the formation of neologisms in English language in the spheres of human ecology. Illustrations are picked out from «The Longman Dictionary of Contemporary English», «The Merriam-Webster Dictionary» and «The Oxford Dictionary of New Words».
Conversion as One of the Main Ways of the Formation of Neologisms in the Sphere of Human Ecology (in English Language)
Keywords: конверсія; conversion; неологізм; neologism; субстантивація; substantivization