Прикладна економетрика : програма нормативної навчальної дисципліни - Бегун, Світлана Іванівна; Begun, Svitlana I. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Предметом вивчення навчальної дисципліни «Прикладна економетрика» є економетричні методи та моделі, які дозволяють визначати і вивчати кількісні взаємозв'язки між соціально-економічними явищами
Програма нормативної навчальної дисципліни «Прикладна економетрика» для студентів спеціальності 8.03050901 «Облік і аудит», 8.03050801 «Фінанси і кредит», 8.03050401 «Економіка підприємства», 8.03050803 «Оподаткування»
Keywords: прикладна економетрика; економіко-математичне моделювання; економетричні моделі; лінійні моделі; множинні моделі; гетероскедастичність; мультиколінеарність; методи класифікації