Світовий та вітчизняний досвід використання механізму державно-приватного партнерства - Усата, Н. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2020)
Досліджено світовий та вітчизняний досвід використання механізму державно-приватного партнерства
Keywords: державно-приватне партнерство; форми співпраці