Технологія розписного вітражу - Берлач, Олександр павлович (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації спрямовані на поглиблене вивчення технологій, методів та прийомів розписного вітражу відповідно до освітньої програми та навчального плану. Автор дає практичні рекомендації по застосуванню технічних прийомів та засобів утворення зображення на склі з використанням інноваційних технологій та сучасних матеріалів.
Keywords: вітраж; 7. 74(748)