Менеджмент продуктивності : робоча програма вибіркової навчальної дисципліни - Черчик, Лариса Миколаївна; Cherchyk, Larysa M. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2016)
Робоча програма навчальної дисципліни "Менеджмент продуктивності" для студентів галузі знань 0306 "Менеджмент та адміністрування" спеціальності 8.03060104 "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності". Предметом вивчення дисципліни є система принципів та методів розробки та реалізації управлінських рішень, пов'язаних з обґрунтуванням заходів щодо управління продуктивністю підприємств в умовах ЗЕД.
Keywords: менеджмент продуктивності; поняття продуктивність; продуктивність праці