Професійна підготовка інженерів-електриків на основі новітніх математичних теорій - Падалко, Анатолій Михайлович; Падалко, Ніна Йосипівна; Padalko, A.M.; Padalko, N.Y. (My University, 2014)
У дослідженні вивчається вплив використанням новітніх професійних теорій в професійній підготовці інженерів-електриків. Результати дослідження підтвердили гіпотезу - ефективність формування професійних знань зростає за умов розробки методичних засад використання новітніх професійних теорій, зокрема, факторного аналізу, при викладанні професійних дисциплін. The influence of advanced mathematical theories on the training of electrical engineers is analyzed in the article. The results confirmed the hypothesis - the efficiency of professional knowledge formation increases the development of methodological foundations of modern mathematical theories, including factor analysis during teaching the professional disciplines.
Vocational training for electrical engineers based on advanced mathematical theories.
Падалко Анатолій Михайлович - доцент кафедри електропостачання ЛНТУ; Падалко Ніна Йосипівна - доцент кафедри диференціальних рівнянь та математичної фізики СНУ імені Лесі Українки
Keywords: Математичні теорії; професійна підготовка; інженери електрики; mathematical theory; training; engineers-electricians