Генетика - Лісовська, Тетяна Павлівна; Войтюк, Василь Петрович; Кузьмішина, Ірина Іванівна; Коцун, Лариса Олександрівна; Кичилюк, Олександр Володимирович; Lisovska, T. P.; Vojtyuk, V. P.; Kuzmіshyna, I. I.; Kotsun, L. A.; Kychylyuk, A. V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2012)
Наведені методичні рекомендації до виконання лабораторних робіт з курсу “Генетика” для студентів ІІІ курсу біологічного факультету, які охоплюють основні розділи навчальної програми. Рекомендовано для студентів, викладачів, спеціалістів та магістрів.
Genetics