Народний рух України: становлення Волинської регіональної організації - Тиский, Михайло Григорович; Tyskyi, Mykhailo H. (Волинський національний університет ім. Лесі Українки, 2009)
У монографії розглядаються суспільно-політичні передумови зародження Народного руху в Україні та на Волині, основні етапи його розвитку та еволюція ідейних засад, форми і методи діяльності регіональної організації у боротьбі за незалежність України та демократизацію суспільства.