Історія фізики і техніки : конспект лекцій - Кевшин, Андрій Григорович (My University, 2023)
Конспект лекцій з дисципліни «Історія фізики і техніки» – складова комплексу робочих матеріалів написаних на українській мові, створених для забезпечення якісної практичної підготовки фахівців галузей знань 10 Природничі науки, 01 Освіта, галузей знань технічних наук. Навчально-методичне видання рекомендовано здобувачам освіти спеціальності 105 Прикладна фізика та наноматеріали, 014 Середня освіта (Фізика), 104 Фізика та астрономія, спеціальностей галузей технічних наук.
Keywords: наука і техніка; історія фізики; великий адронний колайдер; 539.2