Система меліоративного моніторингу земель у верхів’ї річки Прип’ять - Гуз, Р. С.; Радзій, В. Ф.; Huz, R. S.; Radzii, V. F. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Охарактеризовано осушувальну систему «Регулювання р. Прип‟ять». Досліджено стан меліорованих ґрунтів осушувальної системи. Визначено основні завдання моніторингу меліорованих земель у верхів‟ї р. Прип‟ять. Huz R. S., Radzii V. F. Reclamation of Area Monitoring System in the Springhead River Pripyat. It was characterized irrigation system of «Pripyat River Regulation». It was investigated the state of reclaimed soil drainage system «Pripyat River Regulation».It was determined the main task of monitoring the reclaimed area in the springhead of the Pripyat River.
Reclamation of Area Monitoring System in the Springhead River Pripyat
Keywords: моніторинг; осушувальна система; меліоровані землі; річка Прип‟ять; monitoring; drainage system; reclaimed area; Pripyat river