Географія міграцій населення - Пугач, Сергій Олександрович; Puhach, Serhii O. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2012)
Робоча навчальна програма курсу містить структуру залікового кредиту курсу, тематичний план змістових модулів, перелік питань до семінарських занять і підсумкового контролю, завдання для самостійної та індивідуальної роботи, рекомендовану літературу для студентів географічного факультету, які навчаються за спеціальністю „Економічна та соціальна географія”.
Geography of Population Migration