Соціальні та економічні особливості регіональних ринків житла в Україні - Павлов, Костянтин Володимирович; Pavlov, Kostiantyn V. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2018)
Зважаючи на суттєві розбіжності економічного і соціального розвитку українських територій та особливості системи територіального розселення, нами було виділено 6 окремих регіональних ринків житлової нерухомості, серед яких: Західний, Центральний, Північний, Південний, Східний та Столичний.