Техноекологічні аспекти експлуатації родовищ торфу - Караїм, Ольга Анатоліївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2024)
Досліджено техноекологічні аспекти при експлуатації родовищ торфу.
Keywords: Техноекологічні аспекти; експлуатація родовищ торфу; 001(477.82)(082)