Управління рекламною діяльністю: міждисциплінарний ракурс у контексті реалізації євроінтеграційних пріоритетів України - Бреус, Світлана (Луцьк : Вежа-Друк, 2024)
В умовах повномасштабного вторгнення росії в Україну питання реклами та супутніх понять певною мірою з теоретичної площини переходить у суто практичну. Адже основоположним завданням для України наразі є не лише забезпечення виживання, але й майбутнього процвітання в період післявоєнного відновлення економіки, що потребує активізації та об’єднання зусиль як держави, так і бізнесу на усіх рівнях управління.
Keywords: євроінтеграційні пріоритети; управління рекламною діяльністю; 338.2:330.3