Технічне конструювання та робототехніка: робоча програма вибіркової навчальної дисципліни підготовки спеціаліста - Пахачук, Сергій Сергійович; Pahachuk, Serhii S. (Східноєвропейський національний університет імені Лесі Українки, 2015)
Курс „Технічне конструювання та робототехніка” на фізичному факультеті університету належить до групи вибіркових дисциплін студента, що забезпечують підготовку майбутніх спеціалістів. Метою курсу „Технічне конструювання та робототехніка” є розвиток здібностей самостійно здобувати знання та навики в застосуванні фундаментальних знань в сучасному виробництві, новітніх технологіях, в раціоналізаторстві та винахідництві, радіотехнічному конструюванні, основах робототехніки, розв’язанні важливих екологічних проблем.
Робоча програма вибіркової навчальної дисципліни " Технічне конструювання та робототехніка " підготовки спеціаліста спеціальності 7.04020301 – «фізика»
Keywords: сучасне виробництво; нові технології; радіотехнічне конструювання