Старослов’янська мова. Збірник вправ та завдань : навч. посіб. для студ. вищ. навч. закл. - Громик, Юрій Васильович (Волин. нац. ун-т ім. Лесі Українки, 2010)
Подано систему вправ та завдань відповідно до всіх розділів навчального курсу cтарослов’янської мови. Велика кількість таблиць, наявність методичних рекомендацій і зразків виконання вправ покликані оптимізувати самостійну й індивідуальну роботу студентів. Для студентів напряму підготовки “Філологія (Українська мова та література)”.