Митне право - Шевчук, Лариса Миколаївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Практикум укладено з метою забезпечення самостійної роботи здобувачів вищої освіти при вивченні митного права як вибіркового освітнього компонента підготовки бакалавра. Навчально-методичне видання розраховане на здобувачів вищої освіти за спеціальністю 081 Право.
Keywords: реалізація державної митної політики; 342.951:339.543