Кримінальне право України. Загальна частина - Старко, Оксана Леонтіївна (Волинський національний університет імені Лесі Українки, 2022)
Методичні рекомендації містять плани семінарських занять для здобувачів освіти 2 курсу денної форми навчання з предмета "Кримінальне право України" на 3 семестр, а також завдання, задачі, перелік рекомендованої літератури.
Keywords: кримінальне право України; методичні рекомендації; 343.2(477)(073)