Побудова тренувального процесу лижників-ветеранів на етапі безпосередньої підготовки до змагань - Білера, М. О.; Крупський, В. П.; Bilera, N. А.; Krupskiy, V. P. (Східноєвропейський національний університет ім. Лесі Українки, 2011)
У статті проаналізовано питання моделювання змагального мікроциклу на етапі безпосередньої підготовки до основних змагань, його вплив на підвищення спеціальної працездатності лижників-ветеранів та створення умов для реалізації набутих фізичних якостей і навичок у конкретних обставинах змагальної діяльності. In the article the question of design of contention микроцикла is considered on the stage of direct preparation to the basic competitions, his influence on the increase of the special capacity of skiers-veterans and conditioning for realization of the purchased physical qualities and skills in the concrete circumstances of contention activity.
Построение тренировочного процесса лыжников-ветеранов на этапе непосредственной подготовки к соревнованиям
Keywords: моделювання змагань; навантаження; працездатність; мікроцикл; обсяг тренувань; структура; competitions modeling; loadings; working capacity; micro cycle; amount of trainings; structure